حذف خودکار حساب کاربری تلگرام

[ad_1]

حذف خودکار حساب کاربری تلگرام یعنی در صورتی که از اکانت تلگرام خود در یک بازه ی زمانی تعیین شده استفاده
نکنید، اکانت تلگرام شما غیرفعال و حذف شده و تمامی پیام ها، گروه ها و
کانال هایی که در آن عضو هستید پاک می شوند. در حالت پیشفرض این بازه زمانی 6 ماه است که شما میتوانید آنر از یک ماه تا یک سال تنظیم کنید.

برای تغییر این مدت زمان ابتدا وارد تلگرام،  منو و Settings شوید

حالا به Privacy and Security بروید

غیرفعال کردن موقت تلگرام

در اینجا و در قسمت Account self -destructs بازه زمانی روی 6 ماه است

حذف خودکار حساب کاربری تلگرام

شما میتوانید یک ماه، سه ماه ، شش ماه و یک سال و انتخاب کنید

حذف حساب کاربری تلگرام



[ad_2]

لینک منبع

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *